ANANAS:

I ananas finder man sporstoffer som mangan, dette sporstof er en yderst effektiv antioxidant, som er livsnødvendigt for vores opbygning af blandt andet knogler.
Ananas indeholder noget der hedder bromelin, det er et anti-inflammatorisk middel. Ananas indeholder også en masse fibre. God til at fremme fordøjelsen grundet dens bromelin indhold.
Ananas er med til at styrke knoglerne. Ananas er let at fordøje. Den er grøn når den er umoden, og bliver mere og mere gul. Så er den moden og klar til at blive nydt. Smager bedst helt frisk og ikke på dåse der er fyldt med tilsat sukker. Bromelain forsvinder ved opvarmning.

 

Vitaminer:

  • A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, Niacin, Folat, E-, og C-vitamin.

Mineraler:

  • Calcium, zink, jod, natrium, jern, magnesium, kalium, fosfor, kobber, selen mangan, chrom og molybdæn.

Aminosyrer: 

  • Tryptofan, Tyrosin, Phenylalanin, Methionin og Lysin.

Ananas