Syltet Chili med Ingefær & Gurkemeje

Syltet Chili med Ingefær & Gurkemeje

Trine Hvornum

Hjemmelavede syltede grøntsager til frokost, madpakken eller som topping på salaten. Vi bruger sætter stor pris på syltede lækre syltede grønsager og bruger det tit, både til både salaten og på den højtbelagte rugbrødsmad.

Antal: 1 glas.
Opbevaring: På køl.

 

Ingredienser:

  • 140 g Frisk Rød Chili (toppen skæres af, resten skæres i så tynde ringe)
  • 40 g Gurkemeje rod (med skræl, skæres i tynde ringe)
  • 2 stk. Lauerbærblade.
  • 2 tsk. Sorte Peberkorn.
  • 1/2 dl Kokossukker.
  • 1 dl Lagereddike.
  • Kogt vand så det passer med grønsagerne bliver dækket til

Fremgangsmåde:

  • Klargør grønsagerne som anvist i ingredienslisten, (brug enten en kniv eller et mandolinjern.
  • Jeg prøvede på mandolinjernet, men det varlig besværligt med handsker på (pga den stærke chili) så det måtte jeg opgive, og fortsatte med kniven.
  • Hæld grønsagerne i et passende glas sammen med de øvrige ingredienser og hæld vand over.

    Tilføj en kommentar

    *Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige