
Syltet Chili med Ingefær & Gurkemeje
Vi bruger lækre syltede grønsager til både salten og på den højtbelagte rugbrødsmad
FREMGANGSMÅDE:
- Klargør grønsagerne som anvist i ingredienslisten, (brug enten en kniv eller et mandolinjern.
- Jeg prøvede på mandolinjernet, men det varlig besværligt med handsker på (pga den stærke chili) så det måtte jeg opgive, og fortsatte med kniven.
- Hæld grønsagerne i et passende glas sammen med de øvrige ingredienser og hæld vand over.
OPBEVARES:
- På køl
INGREDIENSER:
- 140 g Frisk Rød Chili (toppen skæres af, resten skæres i så tynde ringe)
- 40 g Gurkemeje rod (med skræl, skæres i tynde ringe)
- 2 stk. Lauerbærblade
- 2 tsk. Sorte Peberkorn
- 1/2 dl Kokossukker
- 1 dl Lagereddike
- Kogt vand så det passer med grønsagerne bliver dækket til
GRØN TEKST ER MED DIREKTE LINK PÅ DE PRODUKTER VI SÆLGER I WEBSHOPPEN
OPSKRIFTER PÅ:
Tilføj en kommentar