Rodfrugt chips

Rodfrugt chips

Trine Hvornum

Lækre hjemmelavet brød og sunde ala chips.

Tid i alt: 70 min.

Ingredienser:

  • 4 stk. Rødbeder uden skræl
  • 4 stk. persillerod uden skræl
  • 4 stk. gulerødder uden skræl
  • 4 stk.Søde kartofler uden skræl
  • 8 stk.Store jordskokker med skræl, skrubber godt med en svamp.
  • Lidt Olivenolie
  • Lidt Himalaya salt

Fremgangsmåde

  1. Skræl og vask rodfrugterne. 
  2. Jeg bruger en kartoffelskræller elelr mandolinjern til at lave chipsene med, så bliver de fine og meget tynde.
  3. Brug de rodfrugter du kan lide.
  4. Kom dem i en frysepose, bland olie og salt i
  5. Masser dem godt i posen.
  6. Fordel alle chipesene på beklædte bageplader, så de ikke rører hinaden.
  7. Sæt den i en forvarmet ovn på 110 grader i ca. 40 min - så de kan tørre.
  8. Alternativt til fryseposen, hvis din olie er på spray.

Dip:

  • Nyd evt. sammen med lækker humus ,rødbede humus eller pesto til!

 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige