
Rodfrugt chips
Lækre hjemmelavet brød og sunde ala chips.
Tid i alt: 70 min.
Ingredienser:
- 4 stk. Rødbeder uden skræl
- 4 stk. persillerod uden skræl
- 4 stk. gulerødder uden skræl
- 4 stk.Søde kartofler uden skræl
- 8 stk.Store jordskokker med skræl, skrubber godt med en svamp.
- Lidt Olivenolie
- Lidt Himalaya salt
Fremgangsmåde
- Skræl og vask rodfrugterne.
- Jeg bruger en kartoffelskræller elelr mandolinjern til at lave chipsene med, så bliver de fine og meget tynde.
- Brug de rodfrugter du kan lide.
- Kom dem i en frysepose, bland olie og salt i
- Masser dem godt i posen.
- Fordel alle chipesene på beklædte bageplader, så de ikke rører hinaden.
- Sæt den i en forvarmet ovn på 110 grader i ca. 40 min - så de kan tørre.
- Alternativt til fryseposen, hvis din olie er på spray.
Dip:
- Nyd evt. sammen med lækker humus ,rødbede humus eller pesto til!
Tilføj en kommentar