Dobbelt chokolade muffin - Glutenfri & Laktosefri

Dobbelt chokolade muffin - Glutenfri & Laktosefri

Trine Hvornum

Lækker dobbelt chokolade muffin - Glutenfri - Disse lækre muffin er super lette og lave og smager fantastisk. 

Tid i alt: 40 min.
Bagetid: 25 min.
Kan fryses: Ja
Antal: 12 stk.

 

Ingredienser

Fremgangsmåde:

  1. Start med at sæt ovnen på 180 grader. 
  2. Pisk det bløde kærnede smør, kokossukker og honning luftigt. ( lade det står og køre rundt længe )
  3. Æggene piskes i et af gangen, pisk gerne nogle min. imellem.
  4. Hak chokoladen groft.
  5. I en anden skål blander du mel, chokolade, vanilje pulver, birkes, bage pulver og reven citron skal.
  6. Pisk det i ægge massen, og kom Alpro neutral og citron saft i.
  7. Sæt formene klar, kom lidt dej i dem allesammen. 
  8. Bag de lækre muffins i 25 min.

 

 

    Citron

    Vitaminer: A, B-caroten, E, B1, B2, Niacin, B6, Biotin, Pantothensyre, Folat, og C-vitamin

    Mineraler: Bly Pb, Natrium Na, Calcium Ca, Kalium K, Jern Fe, Kobber Cu, Magnesium Mg, Phosphor P,Kobber Cu, Jod I, Selen Se, Nikkel Ni, Kviksølv Hg, Mangan Mn og Chrom Cr.

    Aminosyrer: Isoleucin, Prolin, Serin, Valin, Glycin, Alanin, Asparaginnsyre, Leucin, Methionin, Histidin, Arginin, Methionin, Arganin, Tryptofan, Threonin, Tyrosin, Phenylalanin, Cystin og Lycin

    Fakta: Citronen har et ret højt fedtindhold. Citron har en lækker og syrlig smag. Lindrer ved ondt i halsen. Pektin, er en type opløselig fibre der findes i citroner. Pektin bremser hastigheden af glukose. Citron er vanddrivende Den dræber parasitter i kroppen.

     

     

    Tilføj en kommentar

    *Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige