Græskarkerne mælk

Græskarkerne mælk

Trine Hvornum

Græskarkerne mælk

Tilberedelsestid: 20 min.

Mængde: 1 Liter.

 

Ingredienser:

  • 150 g Græskarkerner.
  • 1 Liter vand.
  • 3 Dadler uden sten.
  • ½ tsk. Himalaya salt. (ikke så kraftig som almindeligt salt, og her har du en masse mineraler oven i).

Fremgangsmåde:

  • Sæt græskarkerner og vand i blød natten over 10-12 timer.
  • Dagen efter tilsæt rent vand og blend ved høj hastighed med dadler og himalayasalt. blendes til mælken er hvid og har en jævn konsistens.
  • Si dernæst græskarkernemassen gennem en si eller et bomuldsklæde eller helt rent viskestykke.
  • Hæld græskar mælken på en ren flaske. 

 

Tilføj en kommentar

*Kommentar skal først godkendes før de bliver synlige