Chiafrø
CHIAFRØ
Chiafrø er en rigtig god kilde til at få calcium, Indeholder 7 gange mere C-vitamin end citrusfrugter. Indeholder magnesium, som er et vigtigt mineral tilkroppens musklers sundhed, samt hjertemusklen. Indeholder kalium som er et essentielt næringsstof,som hjælper med at opretholde væskebalancen. Zink som er yderst vigtigt for vores immunforsvar. Chiafrø er en god plantebaseret kilde til jern. Rig på antioxidanter, som er med til at forsinke eller forsinke skade på vores celler i kroppen, indeholder flere antioxidanter end blåbær og broccoli.
Perfekt til det vegansk køkken for at erstatte et æg. Bland 1 spsk. Chiafrø med 3 spsk. Vand, rør samme og lad det stå indtil det har en geleagtig konsistens. De er smagsneutrale, og perfekt i baning, en smoothie. Fif, brug også Chiafrø som overnight grød, bland med plantemælk, hakkede nødder og bær. Anbefalingerne lyder på der max må indtages 15 g Chiafrø daglig dosis. Det svarer i alt til 2 spsk. Chiafrø.
Perfekt i smoothies med alle dens gode egenskaber til fordøjelsen. Tilføj den lige inden den skal nydes ellers vil den fortykne din smoothie.
Vitaminer:
- A-, B1-, B2-, B3-, B6-, Biotin og E-vitamin,
Mineraler:
- Calcium, jern, magnesium, kalium, mangan,fosfor, kobber, natrium, selen og zink.