BROCCOLI
Hvis du spørger os, så er broccoli en af de grøntsager vi mener burde serveres på dagligt i alle hjem, da det er en yderst sund buket kål. Vil faktisk sige den sundeste grøntsag du kan indtage. Den skal spises rå, brug fantasigen og tilbered det på flere forskellige måder i forskellige salater. De små fine buketter er fyldt med næring, vitaminer og mineraler. Broccoli og hvidløg er med til at sætte gang i enzym 1 og 2 processerne. Celleplan og fordøjelse bliver sat på plads. Hvis der ønskes en kogt broccoli, bør den KUN dampes og KUN have kogt vand over sig i max 3 min, for ikke at ødelægge dens næringsstoffer.

Vitaminer:

  • A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, Folat, Biotin, E-, K-, og C-vitamin.

Mineraler:

  • Calcium, Jern, zink, jod, natrium, bor, chrom, mangan. selen, silicium, kobber, magnesium, kalium, svovl og fosfor.

Aminosyrer:

  • Isoleucin, Leucin, Lysin Methionin, Cystin, Phenylalanin, Threonin, Tryptophan, Valin, Arginin og Histidin.

Broccoli