
Torsk med grønsager
Start med at sæt ovnen på 200 grader. Rens og vask alle grønsager. Skræl gulerødderne og skær den i skrå skiver. Squash skæres i skrå skiver. Fjern skrællen fra løget og skær dem i både. Kartoflerne skæres også i både. Bland det godt sammen i et stort fad sammen med det nippede timian. Kværn salt og peber ud over. Sæt det ind i ovnen i 30-40 min. Tag fadet ud af ovnen. Skær torsken i 4 stykker. Læg den oven på grønsagerne, krydder med salt og peber over dem. Vask citron og appelsin og skær dem i skiver og læg dem over torsken. Sæt den i den varme ovn i 10 - 15 min. Skær ramsløg ud groft og bland det rundt mellem grønsagerne.
Grønne linser.
Vask dem grundigt. Kog dem i ca. 15 min. i 4 dl vand.
Salat.
Skær æble og peberfrugt ud i små tern. Hæk koriander groft. Pres citron saften ud over og bland det godt sammen.
Gnave grønt.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skær også agurken i stave og kom dem op i et glas, så de lige er til at nappe under middagen.
Tilberedningstid - 60 min.
4 personer.
Ingredienser
1 | Torsk | 500 g |
|
2 | Gulerod - alm str. | 6 stk. |
|
3 | Squash - små | 2 stk. |
|
4 | Kartofler - små | 6 stk. |
|
5 | Rødløg - små | 3 stk. |
|
6 | Frisk timian | 1Håndfuld. |
|
7 | Ramsløg | 1 Håndfuld. |
|
8 | Himalaya salt | - |
|
9 | Peber | - |
|
10 | Citron - øko. | 2 stk. |
|
11 | Appelsin - øko. | 1 stk. |
Salat
1 | Rød peber snack | 2 stk. |
|
2 | Æbler | 2 stk. |
|
3 | Koriander | 1 Helt bundt |
|
4 | Saft fra citron | 1/2. |
Gnave grønt
1 | Gulerod | 3 stk i stave. |
|
2 | Agurk. | 1 stk. i stave. |
Linser
1 | Grønne linser | 2 dl. |
|
2 | Vand | 4 dl. |
Tilføj en kommentar